1)yonja.com
arkadaş.com
siberalem.com üyesidir kesin.
rastlayan haber versin. Very Happy *
2)e artık aldatmak denilmez ona.iş denir.alın teri denir..!
3)son zamanlarda 28 yaşında biri ile birlikte olunmuşsa,
"ulan acaba bende o 300 ün içindemiyim" dedirten ,
eğer uzun zamandır kimse ile birlikte olunmamış ise
"ulan bende o 300 içinde olsam keşke" dedirten,
evli olunan hatun 28 yaşında ise,
"ulan o 300 kişinin bizim hatunla bir alakası varmı acaba" dedirten,
konu ile hiçbir bağlantı kurulamıyor ise,
"ulan 300 spartalı ne filmdi yav .bööle kılıçlar falan. " dedirten hatun türü kişi.
4)kısa dönem askere gitmiş olması icab eden kadındır. biz okeye dördüncüyü bulamazken, arkadaş o kadar adamı nereden bulacak başka türlü!
5)kocasının boynuzlarıyla istanbula 3. köprünün yapılması muhtemel insan evladı. çocuğuna da yazıktır, orospu çocuğu diye dalga geçilir eğer anasının foyası ortaya çıkarsa, en çok ta ona üzülür insan.
6)kocasının ren geyiği boynuzu italatçısı olduğu kadın.
7)nirvanaya ulaşmış insan
8)içinde bulunduğumuz ekonomik durum itibariyle "alım gücü yüksek" şeklinde tabir edilebilecek kişidir.
9)muhtemelen kitap satı$ı için uydurulmu$ sansayyonel haber.zira gazetede 2-3 ünlününde bu adamlar arasında yer aldığı söylenmekte.haberin uydurma olduğunu suradan anlayabiliriz.güneş gazetesinde 600 erkek yazmakta x gazetesinde 300...
aferim türk basını.
hayır farzedelim var böyle birşey.{heykeli dikilecek kadın}
10)çocuğunun babası için dna tsti istense batacak olan hatundur.*o kadar insanla yatarken bunu hesaba katmamış, 300 kişilik test kaç para tutar ne yapar ne eder düşünemiş insandır. *
11)takma ad olarak şebnem' i tercih etmiş varlıküstü. nice genç kızlarımız bunalımda haberi yok.
12)8 ayda 240* gun oldugu dusunulurse, kocasini her gun 1,25 erkekle aldatmis olan kadindir.
13)yiğit özgürün karikatüründe tasvir ettiği kadındır :
+ aaa kocacım ne cabuk dondun , seni yarın bekliyordum ???
- ulan ..rospu bakkala kadar gidiyorum dedim hangi arada derede aldın yatağa bu herifi...
14)efendim söz konusu olan koca sonunda uyanmış ve boşanma davası açmış bulunuyor.boynuzlayan hanımefendi nin evlendiği zaman tesettürlü olduğu kocası tarafından söyleniyor.e beyefendiye de pes yani! sen ancak seni 300 defa aldattığında ki o da gazetelere çıkmasıyla farkına varacaksın.gazatelere çıkmasaydı öyle sanıyorum ki hanımefendi 3000 e doğru koşuyor olacaktı.
15)memleketin yarısıyla yatmış olmasına rağmen hala yüzünü saklaması şaşılacak bir durum..