Dr.1 - NESTER!!!!
Hemsire - Doktor bey kac oldu bu, aa yeter be..Biras kibar olsanıza.. ne o ole "NESTER" falan..
Dr.1 - Ne dion kızm sn ya?? simdi sirasi mi bunn .. Narkozun etkisi gecicek ayılıcak adam!!!
Hemsire - Iyi al.. Napcaksan artık.. (Bu doktor da iice sadist oldu.. Paso deşiyo hastaları..)
Dr.1 - Kızm konusmayın aranızda.. Kritik bi vaka bu.. Allahım yaa.. Nerden geldiniz siz bole yaa.
Hemsire - Ayyy tamam.. İki laf edemicez surda dimi.. Yedik sanki hastanı.. Beklesin 2 dakka n'olcak??
Dr.1 - Sus be!! MAKAS!!!
Hemsire - Ay makas mı kaldı bi kutu aldık, hepsini hastalarda unuttun!! Sayende demir-celik fabrikaları her eve bir makas kampanyası baslattı!!
Dr.1 - yaw bi kac kere unutmus olabilirim!! Ama hastaneyi zarara ugratmiyoz sonucta, cıkısta vezneden alıoz parasını...
Hemsire - Di mi dogru valla nerde kalmıstık??? Enson makas demistin di mi??
Dr.1 - Evet!!
Hemsire - Dur bn su yan ameliyathanede n yuritiim bi tane, eger baska bisi istiosan simdiden sole de yok makastır, pamuktur, oksijenli sudur falan. 50 kere gidip gelmiim
Dr.1 - yok canm simdi istemiom!! sn cann ne cekiosa al gel!!
Hemsire - Tmm gelirim birasdan.. Handan bnm yokluumu hissettirme canm tmm mı?? geliom bn??
Aradan 1 saat kadar bi zaman gecer
Hemsire - Ohh!! Geldm!!?!?
Dr.1 - Nerde kaldn kızm öldük meraktan!! Amaan ne diyorum bn?? Makas nerde onu sole sn??
Hemsire - Ne makası ya??
Dr.1 - kızm sn makas almaya gitmedn mi??
Hemsire - Ne alakası var ya? Sigara ictim bn?? Hem bn ne alcam, git kendi makasını kendin al!!
Hasta - N'luyoz ya?? Bu ne yaa, (karnına bakar) niye yardınız bni yaa!?!!
Dr.1 - Ya yat suraya Allah icin bi de senle mi ugrasıcaz yaa!! Magdur ettin bni ya!!
Hasta - Burda asıl magdur olan biri varsa o da bnm.. Baksan göğsüm ortadan ikiye yarık.. Nefes almak icin akcigerlerimi kullanmıorum bile!!
Dr.1 - İlahi hasta.. Amma alem adamsın lem.. Bu masadan bi kurtul da snle iki tek atalım. Snn muabbetin iiye bezio..
Hasta - O da olur ins. Ya bak ne dicem??!?
Dr.1 - Sole canm??!!
Hasta - Ya sn ama cins adamsın ya bi onceki bolumde de hemsireye kur yaptın.. Duydum bn seni!! Ne ole canm cicm faln?!!?! Bu arada hemsirenin de snde gonlu var haa!! (göz kırpar)
Dr.1 - Di mi??(kasılır iice, önlugun dugmeleri patlamak üzere) farkettim bn aslında ama acele olmaz bu isler!!
Hasta - Ya sn biras da safsın galiba!!
Dr.1 - Nie be!!
Hasta - Ne solesem inanıon da ondan.. Sn nasıl doktor oldn anlamadım yani.. Hade alın su makası da bitirin ameliyatı.. Herseyi de bn mi solicm canm aaaa!!!!
Dr.1 - Harbi ha, muabbete daldk ameliyat kaldı!! Kızm bak son kez soluorum getir su makası, yoksa alıcam ayagımın altına ha..
Hemsire - ii tmm be.. (tisortünün icinden makası cıkarır) Zor gunler icin saklamıstım hep.. Bugune kısmetmis..
Dr.1 - Aferim lem.. Bi de su hastaya saglam bi narkoz vurdun mu snn terfi isi tammdır..
Hemsire - Ciddi mi??
Dr.1 - ya kızm sn biraz safsın galiba ( De-Ja-Vu )
Hemsire: Ya doktor bey ya....Yine kandırdın beni
Dr1: Kandırdım dimi?? eheuheuhe
Hemsire: Valla ya.. Aaaa hasta gidio...
Dr1: Ne, ha..Hasta, Huooop, Hasta, gelsene buraya
Hasta: Ne var ya??
Dr1: Olm hasta mısın nesin ya?(Sorduum soruya bak)Nereye gidiyosun lem?
Hasta: Ya bi cigara icip gelcem.. Bi de kantine ugrarım icim kıyıldı..
Dr1: haa, ole solesene.. Bn de kacıosun sandım..
Hasta: Kacarmıyım olm.. O kadar para saydık dimi??
Dr1: Valla lan..Enayi misin.. O kadar para verdin.
Hasta: Efendim??!!!
Dr1: Yani diyorum ki, saglık bu..Paranın ne onemi var dimi???
Hasta: Ee tabi canm. Yoksa bn enayi miyim..
Dr1: ee bn de onu diyorum kızıosun..
Hasta: Nese ya kapat konuyu.. olm bu arada sn bnm karnı dikmemissin, bisi diil ceryan yapıo...
Dr1: Ya bi hava alıp gel sora dikcem bn..Su ipligi geciremedim ki, ignenin deliginden..
Hasta: Ohoo.. Tmm bn dısardayım.. Gelirim bi 15 dakkaya..
Hasta: Ohh be.. Dunya varmıs...Tmm mıdır doktor bey??
Dr: Sn yat bn geliom
Hasta:Efem!!?!!?!
Dr: Diyom ki sn yat bn igneyi alıp geliom
Hasta: Neden???!!!!?
Dr: Olm karnını dikcez ya!!!
Hasta: Ohhhh.. Tmm yatıyım o zmn...
Dr: Ya bn geciremedim ipligi, hemsireler yaptı sagolsunlar..
Hasta: Tmm artık baslayalım isterseniz...
Dr: Evet evet, baslıyoruz.. Simdi nası dikiim??
Hasta: Nası nası dikiim???
Dr: Ohoo tıp ilerledi... Balık sırtı mı olsun,2 ters 1 düz mü olsun..Veya sn
istediin bi model varsa örneği ver, bn bakarak dikerim..
Hasta: Simdi sizn "TIP İLERLEDİ"den kastınız bu mu..
Dr: Yok baska seyler de var.. Mesela...Hasta nın karnında makas unutuldu mu, hemen anlıoruz..
Hasta: Nası anlıosunuz peki..
Dr: Cesitli yontemler var tabii..
1- Makas sayısı eksik cıkıo..
2- Hasta yaklasık 2 kilo alıo..
iste bu iki yontemle tmmdır.. Anlasılıo hemen
Hasta: Makas sayısını anladık da, bu 2 kilo alma meselesini cozemedim
Dr: E ameliyat makası bu boru diil heralde..
Hasta: E peki bunu hastaya nası acıklıosunuz
Dr: Diyoz ki bizm siz de bi emanet varmıs...
Hasta: Hadi ya!!!??!
Dr: Ya sacmalama..Bak sole diyoz.. "efendim ameliyat sırasında siz n vucudunuzda bulunan glikoproteinle r, bizm serumla size verdiimiz glikolipitlerl e bilesik yapıp agır yag dediimiz bir yag türünü olusturdu..Bun dan kacıs yok..Artık bole yasıyacaksınız" diyoruz.
Hasta: Bunu yiyolar mı peki..
Dr: ya tabi anlamadıkları icin soruo bazıları..O zaman da diyoz ki
"Sizin proteinlerle bizim lipitleri birlestirdik, bundan boyle sizde yasayacaklar. Allah mesut etsin diyoz" E bu kadar laubalilikten sora hasta daha soru sormou tabii..
Hasta:Nese aman diim, Bnde makas unutma
Dr: yok snle kanka olduk da. Sn nası istion onu sole
Hasta: Ne gider bana...
Dr: Sana balık sırtı yapalım bak..İİ olur..
Hasta: Tmmdır basla..
2 saat sonra....
Dr: Hadi gecmis olsun..
Hasta: Bitti mi..Hic acımadı ama
Dr: E acımıcak tabi, o kadar narkoz yedin..
Hasta: Lem bn de diom nedn uyudum..Bak bisi yapmadın diim uyurken??
Dr: La olm manyak mısın?? Tobe tobe...Hadi uza daa isim var..
Hasta:Hadi o zmn gorusmek üzere.
Dr: Vezne cıkısta sagda...Bnm payıda gorursun artık
Hasta:......!!!?!