Rap hayatına ne zaman ve nasıl başladın?
Grup Hepsi Fan Club - Fuat: "Türkçe Rap'te İlk Diss Atan Benım" Rap hayatıma 1988 yılında 9. sınıf ogrencısıyken başladım.Almanya'dan Kubilay diye bir arkadaşım geldi.Şapkalar zincirler takıyordu.Bize plaklar kasetler getirmişti.Rapı hepimize aşıladı.hafta sonları hep partilere gidiyordum.Ve artık Rap'ci gibi giyindiğimi farkettim.Ne yapıyorum sadece gidip seyrediyorum diye düşündüm ve Berlin'de underground hıp-hop dergisi için röportaj yapmaya başladım.Daha sonra ingilizce sözler yazmaya başladım.92-93 yılında sahneye çıktım.İyiki ingilizce rap'a sırtımı dondum ve türkçe rap'a yoneldım
Rapstar yarışmasına nasıl dahil olmuştun?
Birgün Ceza(<3) benı aradı."Burda bir yarışma var Sende dahil olmak istermisin"dedi.bende kabul ettim.
50 Centin Ramiz ıcın yarışması hakkında ne düşünüyorsun?
gerçekten içler acısı.Türkçe Rap'in sadakaya ıhtıyacı yok (KESİNLİKLE KATILIYORUMMMMMMM)
Pekı sen olsan yarışırmıydın*
kesınlıkle hayır.
Çok fazla diss yazıyorsun Rap'te anlaşmazlıklar çokmu?
ben ılk dakıkadan beri boyle yazıyorum-eleştiriyorum gonlumden ne cıkarsa yazıyorum.benım kalıbıma uymayan haksıları dile getiriyorum.
DİSS ATTIĞIN KİŞİ HATASINI FARK EDİP ÖZÜRMÜ DİLİYOR?
cevap geliyor ama ben dinlemiyorum.söylemek istedim herşeyi söylerim ben sonucta bu mevkiye boyle geldim