Bora Akkaş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Borakkaş hayranlarının buluşma noktası

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

es-es kısa tanıtım

5 posters
YazarMesaj
∂๏ğαßσяα
ADMİNİSTRATOR
ADMİNİSTRATOR
∂๏ğαßσяα

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 12:08 am

Kimileri şanslı doğar! Lüks bir semtte yaşar, iyi okullarda okur, kolay iş bulur, en güzel kızı kapar, babası ona en iyi arabayı alır. Hayat kolaydır onun için.

Kimileri de şanssız doğar!
Yoksul bir mahallede yaşar, iyi okullarda okuyamaz, iş bulamaz. Doğduğu gün kaderi çizilmiştir, zor bir hayatın içine düşer… Dener, çabalar ama çoğu zaman başaramaz, tutunamaz. Bir şekilde suça bulaşıp sabıkalı olma dışında başka bir alternatifi olmaz hayatta..

Ama başka ne yapabilir ki? Yaşadıkları onların tercihi değildir, pisliğin içine doğmuşlardır sonuçta. Etiketi yapıştırmak kolaydır;
Sokak serserisi. Mahalle delikanlısı…
Aynı Uras gibi…
Geçmiş günahların gölgesi uzun olurmuş. Ne geçmişi peşini bırakacaktır ne de ona sokak serserisi gözüyle bakanların zulmünden kurtulacaktır Uras... Ama kaderine ters gidecektir… Yeni arkadaşları, yeni ortamı, yeni şehir aracılığıyla hayatını değiştirmeye, düzeltmeye, içine doğduğu çukurun pisliğinden kurtulmaya çalışacaktır…
Bazılarımız o gence, el uzatmak, bir ışık olup önünü aydınlatmak, kaderini değiştirmek isteriz. Bir sokak serserisinin kendisine uzatılan eli tutması ve ışığa doğru ilerlemesinin hikayesi ES-ES.
Uras yeni umutların şehrine yol alacaktır. Eskişehir (namıdiğer ES-ES)’e Onun için bütün bu olanlar yeniden doğmaktır. Hele bir de aşık olduğu zaman…
m3rf3
MODERATOR
MODERATOR
m3rf3

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 2:08 pm

paylamışım için teşekkür Very Happy
administrator
ADMİNİSTRATOR
ADMİNİSTRATOR
administrator

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 3:32 pm

tbrkler doğabora Twisted Evil
http://dogaborakkas.forummum.com
DoGa^^
bora fan
bora fan
DoGa^^

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 12:07 am

ilk izledğmde sevmemştm xD
∂๏ğαßσяα
ADMİNİSTRATOR
ADMİNİSTRATOR
∂๏ğαßσяα

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:26 pm

bnde sonrada sevmeye başladm ama bi kawak yelleri bi geniş aile olmaz Very Happy
DoGa^^
bora fan
bora fan
DoGa^^

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:26 pm

deniz yıldızııııııııııııııııııı
m3rf3
MODERATOR
MODERATOR
m3rf3

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 11:39 am

aynennnnnnn Very Happy
mehmet
aktif
aktif

es-es kısa tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: es-es kısa tanıtım   es-es kısa tanıtım Icon_minitimeCuma Kas. 27, 2009 12:07 am

payLaşım için teşekkürLer Smile

es-es kısa tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» klavye kısa yolları