Bora Akkaş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Borakkaş hayranlarının buluşma noktası

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sagopa kajmer’in “Hain” şarkısı için yaptığı açıklama

2 posters
YazarMesaj
DoGa^^
bora fan
bora fan
DoGa^^

Sagopa kajmer’in “Hain” şarkısı için yaptığı açıklama Empty
MesajKonu: Sagopa kajmer’in “Hain” şarkısı için yaptığı açıklama   Sagopa kajmer’in “Hain” şarkısı için yaptığı açıklama Icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 1:52 pm

Selamu Aleyküm,
ben Sagopa şifremi unuttuğum için eşim Kolera’nın hesabından yazıyorum
Hain şarkısını beğenmenize çok sevindim hadi internetteki hayranlarımıza bizi takip edenlere bir şarkı hediye edelim fikriyle hayata geçirilmiş bir şarkı Hain.Müziğini yarım saatte yaptım alelacele oldu kayıtlarını da aynı gün bitirip akşam size sunduk bunu Kolerayla beraber yaptığımız yeni düet albümümüzün tanıtım şarkısı olarak da düşünebilirsiniz aslında biz bu düşünceyle vermedik ama siz öyle düşünmüşsünüz o zaman biz de öyle düşünelim,albüme bu şarkıyı scratchli falan yaparız atraksyon olur
Etrafta yamyamlar var prim yapmak üzere çalışıyorlar ölmüş cesetlerini canlandırmak için benim gibi hayatta olanlarla besleniyorlar bu yamyamlara benden tek parça et yok.O yamyamları siz bilirsiniz fazla insan eti yemekten kilo alırlar ondan sonra mide pankreas arası süre gelen gazı atabilmek için vara yoğa yellenirler siz de o kokuyu koklarsınız demek istediğim siz hiç kimseye aldanmayın bizimle aldatılmayın herkes iyi insan olamıyor bir çoğu hain.Her klipte ayrı sevgili oynatan rapçiler rapin bayrağı benim elimde diyen gurbetçi İstanbullular asıp kesen gangsterler Amerikan rapini Türkçeye çevirip özümüz kültürümüz diyenler,o şapkayı yanlayanlar hatta haddini aşıp Muhammed’in yolunun tozunu çiğneyenler,evliliği brokrasi gören yeni bittim leydiler,okuryazar geçinen dinsizler,Allah’sız kitapsızlar,kitabı bilip bilmezden gelenler,dini 60 sene okuyup hatmedip sorduğun ilk soruda millet yanlış anlamasın diye doğru cevabı değiştirenler,or..... gibi mini etek giyip İsmail Ağa Caddesini fitne fesat dolaşan k.....lar,sosyete caddesinde türban giyip sonra bana kimse bakmadı diye alınan kafirler,Hırka-ı Şerif’e dalalettir diyen bilgin görünümlü aksakallı gafil cahiller,alimi yeren asıl konuyu bilmeden kendi basit sonucunu çıkaran embesiller son olarak basın meczupları!
Zaman o denli hızlı kaçıyor ki hiçbir ayak o hıza erişemez çift de olsa…Düzelmek için eğri olduğunu farketmelisin eğer dosdoğruyum diyorsan o zaman doğruluğunu biz görememişiz.Gerek medyada gerek tv medyasında destek göremeyen bu fakir sizin istediğiniz gibi at koşturmayacak,herşey benim bildiğim gibi olacak,klavuzu karga olanın burnu b.ktan kurtulmaz.
Dinleyicilerim oldukça benim müzik setim kapanmaz Mi’rac kandiliniz mübarek olsun.Bu vakti değerlendirin bilmemiş gibi yapmayın bu abi size ders vermiyor sadece bir dersiniz olduğunu bilmenizi ve hatırlamanızı istiyor.Benim başıma gelen gibi…Zil çalmadan kağıdı teslim etmek gerek.
Vesselam.
Kaf Kef
alıntı...
mehmet
aktif
aktif

Sagopa kajmer’in “Hain” şarkısı için yaptığı açıklama Empty
MesajKonu: Geri: Sagopa kajmer’in “Hain” şarkısı için yaptığı açıklama   Sagopa kajmer’in “Hain” şarkısı için yaptığı açıklama Icon_minitimeCuma Kas. 27, 2009 10:19 pm

payLaşım için teşekkürLer Very Happy

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer Şarkılarının Hikayesi ve K.İ.T.S Destanı!!
» doğa boranın 13 şarkısı
» Saqopa kajmer hayranları
» sagopa ve ceza barıştı mı? alın okuyun
» PC için yaRaRLı koMuTLaR...