Bora Akkaş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Borakkaş hayranlarının buluşma noktası

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

garip sesler

YazarMesaj
tuba
işi kaptı
işi kaptı
tuba

garip sesler Empty
MesajKonu: garip sesler   garip sesler Icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 1:10 am

en yakın arkadaşım beni ve bir kaç arkadaşını evine davet etti hafta sonu ailesi evde olmıcak ve ev bize kalıcaktı cumartesi evlerine gittik arkadaşım bize bir hikaye anlattı söylentiye göre onların evleri eskiden mezarlıkmış ve bodrumlarında hala hayaletler varmış bunun üzerine arkadaşım bize bodruma inmeyi teklif etti bizde kabul ettik ve bodruma indik aşağıya inince arkama baktım ipek adlı arkadaşımız yoktu korkup gitmiş olabileceğini düşündük ve yürümeye devam ettik etmez olaydık biraz ilerde yürüdüğümüz alanın kanla dolu olduğunu gördük etrafa bakınca duvarda kanla yazılı olan bi yazı gördük yazı burdan gidindi ben bunu arkadaşımın hazırladığını düşündüm kanlar için de yürürken bi sandık gördük açmamla kapamam bir oldu içinde insan ölüleri vardı ipek te ordaydı sandıkta başka insanlarda vardı birden işıklar sondu el fenerini yaktığımda yanımda sadece ozan adlı arkadaşım vardı biz tabana kuvvet koştuk çıkarken bodrumuda kitledik ve gördüklerimizi kimseye anlatmadık ama bi sorun vardı kaybolan arkadaşlarımız aradan 1 hafta geçmesine rağmen yoktu ipek ayça halil zeki ve denizin hala o bodrumda olduğunu düşünüyorum

garip sesler
1 sayfadaki 1 sayfası